Xplore Biologi Systemportal

Se introduktionsvideo om Xplore her

Komplet systemportal til undervisning i biologi i 7.-9. klasse.
Xplore Biologi Systemportal er et omfattende digitalt læremiddel, der består af tre systemportaler til undervisning i biologi i 7.-9. klasse. Xplore Biologi Systemportal indeholder bl.a. det faglige kernestof fra det trykte biologisystem Xplore Biologi og er struktureret til en digital undervisning. Det digitale system kan bruges sammen med de trykte Xplore-bøger eller helt selvstændigt.

Biologisk kernestof og et væld af aktiviteter, opgaver og test
Hvert klassetrin har sin egen portal med forløb, der præsenterer eleverne for det faglige stof på en engagerende og aktiverende måde.
En letlæselig tekst og mange illustrationer gør stoffet tilgængeligt, og indlæringen støttes gennem et bredt udvalg af praktiske aktiviteter.

Integrerede lærerressourcer og årsplanlægningsværktøj
Xplore Biologi Systemportal  gør det nemt for læreren at se, rette og skrive kommentarer og noter til elevens aktiviteter og følge med i elevens læringsforløb. Ved hvert emne findes en vejledning til læreren. Lærervejledningen giver baggrundsinformation om Fælles Mål, faglige begreber, mål og konkret vejledning til alle aktiviteter og opgaver. Den interaktive årsplanlægger gør det nemt at lave og tilpasse årsplaner, der er koordinerede naturfagene imellem og integrerer de fællesfaglige fokusområder.

Xplore Biologi indeholder bl.a.:
- 121 emner fordelt på 21 forløb
- 1.473 opgaver fordelt på obligatoriske opgaver, valgopgaver og ekstraopgaver
- Adaptive test til alle forløb
- Videoer og animationer
- Oplæsning af tekst - indtalt af skuespiller
- Lærervejledninger og årsplanlægningsværktøj
- Logbøger med læringsmål og tegn på læring
- Leksikon med faglige begreber
- Fællesfaglige forløb med geografi, fysik/kemi og matematik.

Xplore Biologi Systemportal  opfylder Fælles Mål - se oversigt her.

Bestil en måneds gratis prøveabonnement her.

Se portalen her.

Katrine de Waal, Rikke Mortensen, Ulla Hjøllund Linderoth, Pernille Ulla Andersen, Per Nordby Jensen, Martin Sloth Andersen.