Xplore Biologi Systemportal

Se introduktionsvideo om Xplore her

Xplore Biologi Systemportal opfylder Forenklede Fælles Mål - se oversigt her.

Komplet systemportal til undervisning i biologi i 7.-9.
Xplore Biologi Systemportal bygger videre på det faglige kernestof fra det trykte biologisystem Xplore Biologi og er struktureret til en digital undervisning. Det digitale system kan bruges sammen med de trykte Xplore-bøger eller helt selvstændigt. 

Biologisk kernestof og et væld af aktiviteter, opgaver og test
Hvert klassetrin har sit eget website med kapitler, der præsenterer eleverne for det faglige stof på en engagerende og aktiverende måde. En letlæselig tekst og mange illustrationer gør stoffet tilgængeligt, og indlæringen støttes gennem et bredt udvalg af praktiske aktiviteter. På Xplore Biologi Systemportal kan eleven se videoer og animationer, få teksten læst op, slå op i leksikonnet, samt løse opgaver og adaptive test.

Integrerede lærerressourcer og årsplanlægningsværktøj
Xplore Biologi Systemportal gør det nemt for læreren at se, rette og skrive kommentarer og noter til elevens aktiviteter og følge med i elevens læringsforløb. Ved hvert emne findes en vejledning til læreren. Lærervejledningen giver baggrundsinformation om Fælles Mål, faglige begreber, mål og konkret vejledning til alle aktiviteter og opgaver. Den interaktive årsplanlægger gør det nemt at lave og tilpasse årsplaner, der er koordinerede naturfagene imellem og integrerer de fællesfaglige fokusområder.

Bestil en måneds gratis prøveabonnement her.

Katrine de Waal, Rikke Mortensen, Ulla Hjøllund Linderoth, Pernille Ulla Andersen, Per Nordby Jensen, Martin Sloth Andersen.