Xplore Fysik/kemi Systemportal

Se introduktionsvideo om Xplore her

Xplore Fysik/kemi Systemportal opfylder Forenklede Fælles Mål - se oversigt her.

Komplet digitalt system til undervisning i fysik/kemi i 7.-9.

Xplore Fysik/kemi Systemportal er et digitalt læremiddel, der består af tre websites til undervisning i fysik/kemi i 7.-9. klasse. Det digitale system indeholder det faglige kernestof fra de trykte bøger Xplore Fysik/kemi   og er struktureret til en digital undervisning. I Xplore Fysik/kemi Systemportal  findes et bredt udvalg af digitale udvidelser og ekstra ressourcer. Det digitale system kan bruges sammen med de trykte Xplore-bøger eller helt selvstændigt. 

Fagligt kernestof og et væld af aktiviteter, opgaver og test

Hvert klassetrin har sit eget website med kapitler, der præsenterer eleverne for det faglige stof på en engagerende og aktiverende måde.

En letlæselig tekst og mange illustrationer gør stoffet tilgængeligt, og indlæringen støttes gennem et bredt udvalg af praktiske aktiviteter og eksperimenter. I det digitale system kan eleven se videoer og animationer, slå op i leksikonnet, få teksten læst op, samt løse opgaver og tage adaptive test. 

Integrerede lærerressourcer og feedbackmuligheder

Det digitale system gør det nemt for læreren at se, rette og skrive kommentarer og noter til elevens aktiviteter og følge med i elevens læringsforløb. Ved hvert emne findes en specifik vejledning til læreren. Lærervejledningen giver baggrundsinformation om Fælles Mål, faglige begreber, mål og konkret vejledning til alle aktiviteter og opgaver.

Xplore Fysik/kemi Systemportal  sælges i abonnement, og der betales et fast beløb pr. elev. Kan bruges på pc, mac, iwb, iPad og Android-tablets.

Bestil en måneds gratis prøveabonnement her.

Søren Storm, Eva Totzki, Anette Gjervig, Asbjørn Pedersen og Nanna Filt Christensen.