Xplore Fysik/kemi Systemportal

Se introduktionsvideo om Xplore her

Komplet digitalt system til undervisning i fysik/kemi i 7.-9.
Xplore Fysik/kemi Systemportal er et omfattende digitalt læremiddel, der består af tre systemportaler til undervisning i fysik/kemi i 7.-9. klasse. Det digitale system indeholder bl.a. det faglige kernestof fra de trykte bøger Xplore Fysik/kemi  og er struktureret til en digital undervisning. I Xplore Fysik/kemi Systemportal findes et bredt udvalg af digitale udvidelser og ekstra ressourcer. Det digitale system kan bruges sammen med de trykte Xplore-bøger eller helt selvstændigt.  

Fagligt kernestof og et væld af aktiviteter, opgaver og test
Hvert klassetrin har sin egen portal med forløb, der præsenterer eleverne for det faglige stof på en engagerende og aktiverende måde. En letlæselig tekst og mange illustrationer gør stoffet tilgængeligt, og indlæringen støttes gennem et bredt udvalg af praktiske aktiviteter og eksperimenter.

Integrerede lærerressourcer og årsplanlægningsværktøj
Det digitale system gør det nemt for læreren at se, rette og skrive kommentarer og noter til elevens aktiviteter og følge med i elevens læringsforløb. Ved hvert emne findes en specifik vejledning til læreren. Lærervejledningen giver baggrundsinformation om Fælles Mål, faglige begreber, mål og konkret vejledning til alle aktiviteter og opgaver. Den interaktive årsplanlægger gør det nemt at lave og tilpasse årsplaner, der er koordinerede naturfagene imellem og integrerer de fællesfaglige fokusområder.

Med et skoleabonnement på Xplore Fysik/kemi Systemportal  får skolen adgang for alle elever til Xplore Fysik/kemi Systemportal  (7., 8. og 9.).

Xplore Fysik/kemi indeholder bl.a.:
- 136 emner fordelt på 19 forløb
- 1.318 opgaver fordelt på obligatoriske opgaver, valgopgaver og ekstraopgaver
- Adaptive test til alle forløb
- Oplæsning af tekst - indtalt af skuespiller
- Lærervejledninger og årsplanlægningsværktøj
- Videoer og animationer
- Logbøger med læringsmål og tegn på læring
- Leksikon med faglige begreber
- Fællesfaglige forløb med biologi, geografi og matematik.

Xplore Fysik/kemi Systemportal opfylder Fælles Mål 

Bestil en måneds gratis prøveabonnement her.

Se portalen her.

Søren Storm, Eva Totzki, Anette Gjervig, Asbjørn Pedersen og Nanna Filt Christensen.