Mød os og få inspiration til din undervisning

Præsentationer

Har du og dine kollegaer brug for at vide mere om vores digitale læremidler? Vi kommer meget gerne ud på din skole for at præsentere vores læremidler og vejlede i forhold til indkøb og implementering. Det er helt gratis og uforpligtende.

Hvis du ønsker at booke en præsentation, kan du ringe til vores læremiddelkonsulent Pia Bech Knudsen på mobil: 2713 0381 eller tlf. 6344 1693. Du kan også sende hende en e-mail: pbk@goforlag.dk

Kurser og workshops

Har I abonnement på vores digitale portaler, og ønsker I hjælp og gode råd til, hvordan I kan blive bedre til at bruge Xplore-portalerne eller GO Atlas i undervisningen, tilbyder vi også at holde skræddersyede kurser eller workshops hos jer. 

Vi holder med jævne mellemrum åbne, gratis kurser og workshops i vores kursuslokale på GO Forlag i København. Vi holder også gratis kurser rundt i landet i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere. Her kan du og dine kollegaer få inspiration og gode råd til, hvordan I kommer i gang med at bruge vores digitale læremidler i undervisningen.

Aftal mere herom med vores læremiddelkonsulent Pia Bech Knudsen: mobil: 27 13 03 81, tlf. 63 44 16 93, e-mail: pbk@goforlag.dk

Messer

Du kan i løbet af året finde GO Forlags stand på mange messer og konferencer rundt om i landet. Du kan få mere information om vores deltagelse på messerne i vores nyhedsbreve.
Tilmeld dig vores nyhedsbreve.

Besøg vores stand på disse messer:

Gratis prøveabonnement i 30 dage

Skoler har mulighed for at tegne en måneds gratis prøveabonnement på vores digitale læremidler. Prøveadgangen giver alle skolens lærere og elever ret til at prøveanvende digitale læremidler både fra skolen og hjemmet.

Prøveabonnement kan bestilles på vores hjemmeside her.
Eller kontakt vores kundeservice på tlf. 63 44 16 83, e-mail: go@goforlag.dk