Nyheder

Nyt opdateret oplag: Geografiundervisning - fagdidaktisk grundbog

Bogen er netop udkommet i 2. oplag, som er opdateret i forhold til Fælles Mål 2016, herunder de fællesfaglige fokusområder og den fælles naturfagsprøve efter 9. klasse.

Læs mere

Fra GO Kort til GO Atlas

Verden forandrer sig - og det gør de digitale kort også. Derfor er GO Kort-portalerne udkommet i en ny generation af vores platform. De nye portaler har også skiftet navn - fra GO Kort til GO Atlas.

Læs mere

Xplore-systemportalerne udkommet i ny generation

Til skolestart 2016 er vores Xplore-systemportaler udkommet i en ny generation af vores platform. Dette betyder, at du vil opleve store forbedringer i form af styrkede værktøjer til læreren, øget hastighed og nem navigation samt et nyt indbydende responsivt design, der tilpasser sig dit device. Læs mere om alle forbedringerne herunder.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbreve til dit digitale læremiddel

Vi har lanceret en række nye nyhedsbreve til vores digitale læremidler. Med nyhedsbreveme modtager du automatisk og løbende besked om nyt indhold samt får gode ideer til, hvordan du kan undervise med dit digitale læremiddel. Vi håber, at du vil tilmelde dig og opfordre din kollega til at gøre det samme.

Læs mere

iXplore På tværs: Opgaver og lærervejledninger klar

Vi har netop tilføjet fællesfaglige opgaver og lærervejledning til de fællesfaglige fokusområder på fagportalen iXplore På tværs.

Læs mere

Ny årsplanlægger

Det nye årsplanlægningsværktøj er nu klar på alle Xplore-portalerne.

Læs mere

Adaptive test til iXplore Geografi, Biologi og Fysik/kemi

Til iXplore Geografi, iXplore Biologi og iXplore Fysik/kemi 7, 8 og 9 findes nu adaptive test til hvert forløb. Med systemportalerne får du for hvert fag adgang til 18-21 adaptive test med mere end 800-950 opgavespørgsmål, hvor sværhedsgraden automatisk tilpasses efter elevens svar.

Læs mere

Fællesfaglige forløb til din naturfagsundervisning

Xplore og iXplore til geografi, biologi og fysik/kemi indeholder 9 fællesfaglige emner, hvoraf flere også kan bruges i forbindelse med de nye fællesfaglige fokusområder.

Læs mere

Vores trykte og digitale systemer Xplore lever op til kravene i Forenklede Fælles Mål - se hvordan herunder.

Læs mere

Tilskudsberettigede digitale læremidler

Her på siden kan du se en oversigt over GO Forlags tilskudsberettigede digitale læremidler 2016 og 2017.

Læs mere