Spar 50% på 1. udgave af udvalgte Xplore-bøger: Se alle bøgerne her 

Geologisk Set - Sjælland og øerne

42 Nationale Geologiske Interesseområder på Sjælland og øerne

Bogens indledning handler om geologiens, naturens og landskabets udvikling igennem de sidste 70 millioner år. Den centrale del af bogen gennemgår 42 lokaliteter, der har national, regional og, i enkelte tilfælde, international betydning. Under hvert kapitel findes en beskrivelse af lokalitetens værdi for forskning, undervisning, turisme og samfundstekniske undersøgelser. Dette suppleres med forslag til, hvordan lokaliteten kan beskyttes. Behandlingen af hver lokalitet afrundes med henvisning til litteratur, turistbrochurer og ejerskab.

Geologiske processer, materialer og naturområder

Formålet med bogen er at give bedre muligheder for at opleve, studere og forstå de geologiske processer, materialer og naturområder og forhåbentlig også opleve skønhedsværdien i landskabernes og lokaliteternes udtryksformer. Bogen er også tænkt som en vejledning i forbindelse med administration og planlægning af det åbne land og som guide til geologien på Sjælland og øerne.

Geologisk Set - Sjælland og øerne udgives af GO Forlag i samarbejde med GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland) og Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, som et fælles projekt under GeoCenter Danmark.

Geologisk Set - Sjælland og øerne er sidste bind i en serie af seks bøger om Danmarks geologi.

Pris
290,00 kr.
261,00 kr.
Antal
Alle priser er ekskl. moms
Bog: Geologisk Set - Sjælland og øerne
Forfattere Peter Gravesen, Merete Binderup, Michael Houmark-Nielsen og Johannes Krüger
Sider 334
Udgave 1. udgave (2017) 1. oplag (2017)
ISBN 978-87-7702-615-7
Fag Geografi
Målgruppe Gymnasiet
Type Bog